Uusi kirjoituspöytä – The Study update

TheDesk_6

Olin pitkään pähkäillyt, minkälaisen kirjoituspöydän tekisin Estellan työhuoneeseen. Yhden jo valmistinkin mutta myin sen nopeasti kirpputorilla, koska se vain ei tuntunut oikeanlaiselta. Sitten ostin Erjalta Suuresta ja Snadista kaksi ihanaa tuolia. Siitä se sitten lähti. Otin mallia Lundby -talon 60-luvun kirjoituspöydästä ja sovelsin sen sopimaan Erjan ihaniin tuoleihin.

I have had a huge problem about the right kind of desk for Estella´s Study. I made one already but sold it away, because it did not please my eye enough. Then  I bought a pair of beautiful chairs from Erja Helander and finally got the inspiration. Stealing the design from a 60´s Lunby House desk and adjusting it to match with Erja´s chairs.

TheDesk_7

Pöydän päällä on Estellan runovihko, johon hän tallettaa päivittäisiä huomioitaan runon muotoon. Joulun odotuksesta kertoo punainen kynttilänjalka. Taru Astikaisen keramiikkalautasella on raikkaita omenoita ja Larissa Vannisen tyylikkäässä posliinimaljakossa on kolme neilikkaa.

On the top of the desk Estella has left her notebook for her poems. Little pencil is made from toothpick. Red Candlestick is anticipating for Christmas. Three carnations are set on Larissa Vanninen´s stylish porcelain vase and crispy apples are waiting to be eaten in Taru Astikainen´s ceramic bowl.

TheDesk_5

Seinäkellon tasainen raksutus on saanut Nallen raukeaksi. Tuolissa olisi mukava torkahtaa hetkeksi.

The steady ticking of the clock  has made the Teddy very drowsy. It is a nap time!

TheDesk_3

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi kirjoituspöytä – The Study update

    1. Kiitos! Pöytä syntyi lopulta melko nopeasti valmiista sorvauksista, Biltema -tikuista ja ohuesta haapalaudasta, jota ostin joiltain markkinoilta. Värin sain ihmeekseni melko samanlaiseksi kuin Erjan tuoleissakin. Käytin kahta erisävyistä Tammi-petsiä ja vahaa.

      Tykkää

Jätä kommentti